Misscariage

first time misscarriage. 11w6d. bleeding. ada sesapa boleh share mcm mana nak buat? dh pergi hospital gov, katanya tggu jatuh sendri kalau cuci ada risiko, lebih baik cara neutral. pergi swasta, suruh cuci. sakit yg tak tertahan.☹️

Misscariage
4 Balas

Salam takziah awak, semoga terus kuat.. InshaAllah ada rezeki akan datang. Saya dulu doc pun suruh tunggu je tapi check masih ada sisa so doc keluarkan warded seminggu, bleeding teruk :))

4y ago

Skrg ni gov mcm xboleh buat sbb kes covid. Kena tgu je 😭 sakit sgt.

kandungan pertama tahun 2008 juga miscarriage 12 minggu..g hospital buat dnc..2 bulan lps tu lekat ank sulung.. alhamdulillah

semoga sis tabah. insya Allah ada rezeki lagi

Sabar ye awk 😭