When is the best time to do your first scan?

Select multiple options
6 weeks
7 weeks
8 weeks
9 weeks

1254 respon

5 Balas

sy mmg akan g scan awal utk sahkan pregnancy. sbb ada sejarah misscarriage, PCOS.. so doc sarankan dpt 2line samar pn terus g klinik... hope merasa lg la pregnant..

yg paling awal 8-9weeks pun okay dah boleh dengar dengupan janting pun dah buat mummy happy 😊

2y ago

salam sis..sya nk tnya ..brapa week dh blh dgr dgupan jntung..kalau 5 week blh dgr xlgi..bln 1 bru ni sya abort..blighted ovum...n now rzeki..sya hamil lain..bru 5w3d..rsa mcm tkot tu ada lgi..tkot trjdi bnda yg sama..t.q sis🥰🥰

I did my 1st scan after my UPT +ve and it resulted 4 weeks of pregnancy.

8 weeks and above

8w above