Always worried

Hi , this is my first pregnancy.. now 28w ..i always worry about my baby.. selalu terbaca dekat fb bayi meninggal dalam kandungan.. sy sgt risau ? biasanya semua tak tahu apa punca baby meninggal dalam kandungan.. macam mana sy nk control risau sy ni ? tolong sy mommies2 ..

35 Balas

Stsa jaga pergerakan baby. Sy pn mcm tu jg tp kna alert gerakan baby. .klu kurg bgerak trus p hsptl. .jgn tggu. .

Hai sis.fikir yang baik2 sis dan postif.doa semoga Allah permudahkan urusan sis..and baby serta ibu selamat.

mummy kene always tick pergerakan baby , kalau kurang atau pun xda , mummy cpt pergi check ke doktor 😘

jangan baca artikel, jangan tengok benda/cerita yang boleh mengganggu emosi kita..

Saya faham..sy pun kdg kdg mcntu. Sy cpt cpt scroll.. Sbb taknak terlalu fikir

Sama mcm saya sis. Tak tahu lah nak buang mcm mana perasaan ni 😭😭😭

Hi mommy.. Kira baby kick ok... Cukup 1o dlm masa 12 jam. Jangan fikir bkn2 tauuu

5y ago

Thankyouu mommy. Mcm mana kalau baby kick sejam sekali .. normal ke tu ?

Jngn trlmpau risau sis,,be positive sdja,,smuanya akn baik2 😊

Jangan overthinking. Makin byk pkir, makin tak bagus.

Sama 😑 Harap semua baik2. Positifkan diri.