Boleh minum coffee?

First pregnancy. Before tahu pregnant mmg everyday mnum segelas coffee tapi pagi sahaja. Nak tanya blh x utk continue mnum coffee lagi? Sbb kalau mnum susu mmg berat cpt naik. 😅

4 Balas

Sy coffee lover.. mmg tetiap hari wajib minum 😋tapi klu start pregnant mmg sy stop dl.. sbb doc ada ckp bahaya jgk tambah2 awal2 hamil.. boleh minum tp ada had dia.. lebih kurang gitu la 😁 so sis sabar la dl ye.. 🥰

tdk di galakkn . but minum @ makan lah berpada pada..insya allah selamat. ☺️

Tk digalakkan sgt kopi ni sis. Mnum sikit blh jer. Jngn kerap

Minum decaf je sis