Period masa pregnancy?

First noticed spotting. Jumpa dr dia bagi progesterone (ubat kuat rahim) 1 day bed rest, ok tak de da spotting. Bila bangun dan berjalan n buat xtvt keluar ada balik. Jumpa second dr, dia buat Pap smears, amik sample utk hantar labs, ada darah lama katanya + sedikit keputihan. Dia bg injections + continues progesterone smpai 12 week. But today still ada spotting. Bila check calender period, if i am not pregnant this week is my pms time. So, its normal, periods during pregnancy? I am 8 week now.

1 Balas

4w maybe yes period. But 8w? Impossible.... Early pregnancy mmg ada kuar spotting... But kena alert quantity .. should be okey if x ada sakit...

4y ago

Today quantity blood banyak macam first day period. Pergi ER dr cek bawah ok katanya. Datang next appointment untuk tengok pekembangan. Risau.