Pengalaman mommy

First mengandung Second N third. Ape pengalaman mommy² kt sini mngandung. Share la... ??

2 Balas

First time mommy to be x lama lagi.. Skrg tggu hari je.. Masa awal preggy dulu waktu nak keluar naik kereta, sy mesti kena buka tingkap sbb sy x boleh bau aircond kereta, lepas tu x boleh bau org menumis even goreng telur pon sy x mampu nak tahan mesti nak buekk, sy x boleh memasak sejak trimester 1 sampai trimester 2, kesian suami hari-hari beli makan luar.. Sy jugak asyik nak melekat aja dgn suami sampai suami kena amek cuti seminggu layan kerenah saya dan saya bukan seorang penggemar buah durian dari zaman dulu kala lagi... Bau saja mmg dah boleh memuntahkan tekak.. Tapi mengandung skrg ni, sangatlah miracle sy boleh makan durian dan craving lagi nak makan durian.. 😂😂

First mengandung