prefer yg mana?

Hai mommy n mommy to be semua, nk tanya la kt korang prefer beli baby coat, playpen or set tilam kekabu, yg mana dh ada pengalaman boleh share2 eh, yg mommy to be pun boleh la bgthu korang beli apa,

3 Balas

klau saya , saya beli set tilam kelambu beli kt shoppe. yg tu jenis boleh dibawa kemane mane je n boleh lipat so senang lah saya nk bwk pergi ruang tamu ke , nk pergi buat keje lain tk risau baby kene gigit nyamuk or semut kee. tp sesuai untuk bany newborn la selagi die belum reti meniarap sbb set tilam kelambu yg saya beli tu kecik ajee mmg khas untuk nb . 😊

5y ago

tq sis ☺️

Better baby cot sbb boleh jadi play pen juga nnti baby dah besar. Plus boleh letak sebelah katil so xde la rasa sempit sgt nk tido 😁

5y ago

tq sis 😁

Kalau sy dulu baby coat, yg boleh buka and attach dekat bed kita. Nanti dia besar sikit pun boleh guna if nak asing tempat tidur.

5y ago

tq sis 😁