Second baby

Hi mommy..siapa kat sini preegy baby kedua.anak Baru 1 thn 3 bulan.masa anak first czer.boleh share pengalaman x.buka buku pink kena marah ngn doc n misi X. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Sy pun pregnant second baby and first baby 1yr 4mo skrg ni. Tp tak pernah ade pengalaman czer. Biasanya nurse or doctor akan bising sikit la kot sbb sis czer dlu tp buat dunno je la. Sebab dh rezeki kan. Haha. Semoga dipermudahkan sy doakan. Harap2 dpt nurse or doc yg baik hati.

Saya tak ada pengalaman. Sis tak payah takut. Diorg manusia je. Buat kering je. Hope dipermudahkan.