Did you feel prepared when you went into labor?
Voice your Opinion
Yes, I always prepared
No, not really......

3678 respon

17 Balas

rasa mcm belum bersedia sbb first bby. ..tp nak jgk ada bby .. fuhh nervOusnyeaa.. perut masok angin je rasa sakitt sgtt..kdg xtertahan...ne kn lak nak bsalin nty...woaaaaahhhh takuttnyee 😵

Bersedia Daripada Segii Fizikal Dan Mentall Insyaallah Allah Ada Untuk Memudahkan Urusan Untuk Ibu-ii Yang Sedang Bertaruh Nyawa Demii Untuk Melahirkan Si Kecill

Xtahu nk kata sedia tp meneran tu baru kata sedia skunk nervous due bln 7 mohon doa para ibu2 semoga sy dpermudahkan aamiin🤲🤲🤲

Yes.. esp when doc give u time when they will do the operation(c-section) to u..so u need to get ready for mental and fizikal

Sye GDM on ubt dokte ckp kne msuk awal 2 minggu risau takut smua ada ank pertama dlu terseksa sebb Low progress

Bersedia dari segi mental dan fizikal... Perlukan sokongam daripada suami..

i hope my 3rd bby nie sy bersedia..nerves pula..sb my last c-section..🙏

2bln sblm brslin da bsedia. .da pk2 mcm2 dlm kpla otak ny. .hihi

hahaaa dah sampai bilik bersalin dah xingat ape dah😆😆

xtau nk kata bersedia @ belum.. semoga dpermudahkan