Supplement for rpegnant

Hi everyone! Just wondering about additional supplement for a pregnant mommies besides acid folic..previously ada Tanya doc but they dont prefer to take any other supplement especially yg locally produced..sb it was considered as produced food..if we still can consume food mcm biasa wlupun dlm kuantiti yg x banyak,better makan direct ..but,i do feel like wanna try on additional supplement..Ada survey pasal jus mamariam n minyak kelapa dara..does any mommies here pernah try these 2 products? Mohon share..thanks a lot!

1 Balas

Sy penah try jus mamariam tp hb sama je . Better beli vit C kat pharmacy 1000mg xkisah la brand apa.sy dh pnh makan brand blackmores,flavet n biolife.. minyak kelapa dara sy minum masa dh 9 bulan. Tp bnyk guna utk urut perineum

5y ago

Org kata minum trus jek masa dh sakit tu. So nnti sblm bersalin teguk jek la trus biar senang . Minum awal2 pon xd function