Post Partum Supplement

Hi mommies, did u take any extra supplement like Vit C for speedy recovery of jahitan masa bersalin? Can u suggest me any good supplement that really works? Thanks

1 Balas

Saya czer. Selepas 6 bulan bersalin, baru try ambil supplement vitamin c. Memang ada beza dan rasa semakin kurang sakit pada bahagian luka, berbanding masa tak ambil apa2 supplement. Nak makan oren, tapi tak berapa rajin tambah2 lagi kadang terbeli buah oren yang masam, terus tak jadi makan buah. So saya ambil supplement Bio C jenama Blackmores. So far okay.