prolong jaundice ?

Esok kena pergi KK utk amik darah & urine baby utk cek further lagi. Bacaan smakin trun dah tapi masih 100 lbih.. esok dh hari ke 16 jd doc kt klinik suruh cek dkt KK. Ada tak mommies yang pernah senasib dgn saya? Blh x share pengalaman mommies psl prolong jaundice ni. Saya risau sgt3 takut ada msalah lain pada baby. Tapi kalau dlu masa preggy kita dh cek msa detail scan tu orgsn bby smua normal je, bla dh mlahirkan ni ada kmgkinan lg ke baby dpt msalah dalaman ?

1 Balas

fikir baik2 sis..Sye dua org anak prolog jaundice..Ambik air kncing n drh..Tpi lpas tu ok je dtg sbuln sb doc xade kol ape2 means norml..Tkt yg mslh msa hti xboleh bekerja tu jdi ambik drh n smua nk tgk norml atau x..Doa yg baik2 xade ape2

5y ago

aah nmPok merah tu normal..Kuning2 dh xade pon...dh berjga tu ok dh..Lau 100lbh tu nl btul2 trun k 80lbh keBwah..