prolong jaundice

Hi mommies semua yg ada pengalaman prolong jaundice nak tnya ? dia ambil urine kt kk ke atau kita bawa sendiri sample urine anak ? sbb kalau ambil kt kk nnti kita kna ambil sndiri ke atau nurse yg ambilkn ? saya tk tau lah mommies sbb first time mom , tq yg sudi tolong jawab #First_Baby #firstimebeingamother

2 Balas

usually kk akn bg beg urine pd ibu utk ibu tadah. buat waktu awal pagi, dlm pkul 6 cmtu..bby dh kencing, seal elok2, bawa pi kk.

1mo ago

Kena minta sendiri kat lab beg urine tu masa nk htr darah anak tu.

Nurse akan bagi collector bag and urine storage. Lepas tu kena hantar urine sample kat KK