Alkaline phosphatase tinggi

Ada tak mommies yg ada pengalaman dgn bby prolong jaundice? And selpas amik drah tu result kluar & bacaan alkaline phosphatase lbih dari 400. Cmna ibu rawat ya? Trus refer doc pakar ke? Atau mnyusu je mcm biasa? Sy risau kalau bby saya ada msalah bhgian liver tu🥹 #shareplease #prolongedjaundice #alkalinephosphatase #pleasehelp

2 Balas

sis mcmna ye baby sihat tak? baby sy pn alkaline phosphate tinggi . Doktor ada ckp suruh buat apa2 ke kt anak sis?

4w ago

Boleh tahu bacaan alkaline phosphate anak puan berapa? Anak puan berapa bulan? Doc buat rawatan apa? Normal bacaan berapa?

Bacaan jaundice baby puan berapa ya? Saya risau sbb baby saya pun prolonged jaundice.

2y ago

Bby sy dh hari ke 20 jaundice