hai mommy nk tanya usia kandungqn 23weeks tp doc ckp perut dah 28weeks ada x yg sama kes dgn sy..

esok kena jumpa doc pakar.. risauuu pulak.

2 Balas

Kalau ukuran scan 28w baru boleh risau. Kalau risaukan perut mcm 28w tu tak ada apa la, normal la tu ada org perut besar & kecil.

perut dh 28w ke bby ukuran yg dh 28w? jauh sgt lari nye tu smpai 5w.

2y ago

ukuran bby sama xde mslh pon. lain lah kalau ukuran bby tu yg 28w. ade org jenis perut mmg besar. ade org jenis kecik je. ikut bdn masing.