BSP

Erkkkk... X Tau knp Makin rendah utk BSP tghari.. walhal lps BSP pagi, sarap seketul donut sambal(manis2 gitu), seketul Seri muka ( sememangnya manis) & meehon sejemput + kuew tiaw sejemput... X Rasa hypo plk... Tp Rasa kebulur amat tu Ada... Lunch Saya bedal makan Nasi (xde sukat2) ikan sweet sour, donut sambal seketul lagi & nona manis seketul. Air kelapa 😆 Tggu BSP pkl 6.

BSP
16 Balas

brap limit max utk bacaan bsp ni..sbb next week Monday sy kne buat jugk... nervous...

3y ago

Kekadang lain klinik lain target dia.. pening jugA kdg2