BSP

Erkkkk... X Tau knp Makin rendah utk BSP tghari.. walhal lps BSP pagi, sarap seketul donut sambal(manis2 gitu), seketul Seri muka ( sememangnya manis) & meehon sejemput + kuew tiaw sejemput... X Rasa hypo plk... Tp Rasa kebulur amat tu Ada... Lunch Saya bedal makan Nasi (xde sukat2) ikan sweet sour, donut sambal seketul lagi & nona manis seketul. Air kelapa 😆 Tggu BSP pkl 6.

BSP
16 Balas

saya pagi je tinggi...kalau tngah hari & ptg rendah

Bestnya.. Tak pernah ada yg over pun.

Air kelapa tu air kelapa Fresh kah sis?

3y ago

okk... tqq sis😘

BSP Nih Untuk Apa Yea ?? 😅😅

3y ago

Ouhh Begitu .. Saya Tak Pernah Minum Air Gula Lagi Setakat Nihh .. sbb Tuh Tak Tau .. thanks Bagitau~

sis brpa minggu dh?

3y ago

alhamdulillah dh 7bulan dh....

Up