Keliru

Entah la. Kadang kadang rasa taknak bbh dlm kandungan ni. Kadang kadang syg sgt. Kenapa perasaan mcm ni ya? Mungkin sbb terasa suami masih kenangkan ex lama dia. Sy rasa kadang kadang mcm anak dlm perut ni bukan dasar cinta. Tapi sebab nafsu. Ye sy tempat lepaskan nafsu. Entah la. Sy taktahh perasaan suami sy. Mulut mungkin kata syg. Hati kita taktahu..

12 Balas

Solat dan ingat Allah swt doa banyak2 jaga baby elok2 mana tau anak yang dikandung membawa banyak manfaat untuk awak.bila besr nanti

Sabar sis. Ingat tuhan. Anak dlm perut tu xberdosa. Jd perlu semangat dan nikmati saat mengandung. Sbb nanti kita akan rindu. Si bapaknya xpyh fkr. Lps ada anak nanti, anak la yg pertama kita rindui