Line samar atau tak wujud ?

Sy just nak tahu ni line samar atau memang tkde 2 line ye ? Huhu kadang nampak mcm ada dua. Kadang rasa mcm perasaan sendiri je. Huhu #pleasehelp

Line samar atau tak wujud ?
5 Balas

Thank you yang reply. Harini sy test lagi. Makin jelas line tu. Alhamdulillah. Moga kalini ada rezeki saya. Bulan lepas week 5 da bleeding. Huhu

cuba repeat test guna air kencing awal2 pagi lepas bangun tdo tu..

cube lg sminggu amk urine pg2... insha-allah ade rezeki tu...

Try lagi beberapa hari. Haritu saya pun mcm ni.

Saya nampak macam 2 line