tajuk

masa pregnant kerap memuaskan nafsu sendiri macam gosok biji klentit.. suami kadang balik lambat.. dan bila suami balik, sy dah lena.. bila bersama, memang selalu nye suami yg mengemudi dan sy hanya baring.. tak pandai duduk atas.. kadang tak berapa puas sangat bila bersama.. terasa air tak keluar habis macam sebelum pregnant.. mybe sebab hormon.. ape tips mommy ya..? or cara nak atasi..? kadang risau kat kandungan.. tapi..

1 Balas

Kurangkan main sendiri.. bila dah selalu main sendiri itu yg buat x rasa puas bila betul2 bersama suami.