Perasaan bumil mempengaruhi bayi dalam kandungan.

Sy baru je melahirkan anak pd 11/3/23. masa mengandung, sy banyak bersedih. Bersedih sbb gaduh dgn suami, bersedih sbb teringakan arwah anak. Kadang perasaan tu x boleh nk kawal. Bila baby keluar, tgk memek muka dia nk nangis tanpa sbb. Sy menangis dlm pantang pun dia boleh rasa perasaan sy, dia turut buat muka sedih.

1 Balas

mcm kakak sy..masa preg, kerap menangis..tgk skrg anknya bila dh bsar, lebih memahami perasaan, cpt touching....