sakit nye rengat!! ?

Emergency czer on 40w. Cucuk spinal hampir 10x xjumpa2 tulang belakang. Masa cucuk spinal contraction Yg maha kuat menyerang berkali2. Lebih 24jam bertarung dgn contraction jln baru 3cm. Baby dh berak dlm perut. Fetal distress. Akhirnye disorong ke o.t. lepas operation tiba2 Dada rasa Berat. Inform doc cepat2. Doc ckp Kesan dicucuk.spinal berkali2. Ubat naik smpi atas. Masa operation rs mengantuk Sgt tp xberani tdo tkt jalan terus ? Lepas operation tgn pulak dua Belah ttbe menggigil teruk. Masa ni dh pk nk mati dh ke. Inform doc. Doc BG warmer masuk dlm selimut. Then tertdo. Byk Kali doc bius dtg CEk..kluar ot 11pm. Observation ans monitoring oleh doc bius Dan ditolak ke.wad jam.1.30am. Dlm wad diserang rengat pulak ? Setelah berjuang berhabis habisan, Alhamdullilah lahirla ank ke2 Ku pada 13/4/2020.Seorang puteri seberat 3.2kg. Baby masuk nicu top up oksigen. Doakn baby sy membesar dgn sihat ? Xsabar nak bawak Balik baby. Rasa serik bersalin ?

1 Balas

Mg d pmudahkan segala urusan sis..aamiin...mg bby n mommies sht2 shj...tahniah sis..atas kelahiran bby nya 😉