Selamat Bersalin

Alhamdulillah , dah selamat melahirkan baby girl tepat pada 25/8 jam 10.22am . Sehari selepas due date baby keluar . Sakit tak lama alhamdulillah baru 15minit doc ckp dah buka 3cm tiba2 ada rasa contraction yang teramat sgt mcm ada benda nak keluar . Konon nak minta doc ubat tahan sakit sekali doc check lagi laluan sebelum nak bg ubat tahan sakit tiba2 doc rasa dah 10cm then doc pun try seluk lagi sekali tiba2 ketuban pecah . Alhamdulillah lahir la puteri sulong sy yg diberi nama Hana Sophia Maritsa Binti Abdul Hadi #day5pantang

32 Balas

Sye doc pecah kn dlu air ketuban bru contraction dtg.. X lme besalin.. Btw tahniah sis

Wauu tahniah...allah permudahkan urusan...selamat bersalin dan berpantang

Alhamdulillah n tahniah atas kelahiran baby girl. Selamat berpantang sis

Wah alhamdulillah... Tahniah sis.. semoga sis n baby sihat selalu

Tahniah & selamat bpantang doakan sy dpt baby girl ye..

TAhniah..wah senangnye mcmtu..semoga sht sntiase k sis

wahhh, congrats! and selamat berpantang! 😊

Alhamdulillah..tahniah..sedap nama baby

Tahniah sis..selamat bpantang..💝

wah tahniah..slmt berpantang sis