PARU-PARU TIDAK BERKEMBANG

em bru blik jupa dctor n dctor bagithu pru2 baby sy kecik TIDAK BERKEMBANG SEBB AIR KETUBAN SY KURANG...KLAU DI LAHIR KN MUNGKIN BABY X KN HIDUP..JTUNG DIA OK JE..KLAU HDUP PUN ATS KEAJAIBAN TUHAN KTA NYE DCTOR..SY SKRANG BRU MSUK 30 MINGGU..SAPA PENAH ALAMI CM NI?

1 Balas

brape bacaan air ketuban awk? sy pun air ketuban kurang jgak. kne repeat scan 33 weeks nnti. xtau mcm mane nnti. semoga segala yg baik2 saje utk baby awk n sy. juga utk awk n sy. in Shaa Allah