USIA KNDUNGAN 34 WEEK

dctor bg th Untk baby sy hdup amat tipis sbb baby sya ada masalah...PRU2 KECIK AIR KETUBAN KURANG DAN buah pinggan dia.ada satu je...skrang.sy dh tawakal

7 Balas

Ya Allah , Semoga Ada Keajaiban Dari Allah Dan Dipermudahkan Segala Urusan . Sis Jangan Down , Kena Kuat Biar Baby Pun Ikut Kuat Ya ♥️

1y ago

in syaa allah amin

Maaf nk tanya Dr bru bgitau awak mcm tu mntak awk brpae weeks.. atau mse buat detail scan dr bgitau … semoga dipermudahkn segala urusan sis

1y ago

dctor bg th time. tu sy 26 week.Jpa dctor pakar kanak2..

Semoga Allah permudahkan urusan awak dn baby.. Semoga yg baik2 je utk awak.. Stay strong dear

Semoga baby awk lahir sihat sempurna anggota badan nye🤲🏻Aamiin. Jgn putus doa.

😭smga Allah mudahkan urusan..

semoga yang baik² untuk sis

Stay strong sis..🙏🙏