sy dh 27 week tp dctor scan baby sya kecik 500gram

mcam mna ye nak tmbah kn brt baby? bln dpan sy kna jpa dctor pakar2 kanak2 utk scan bby.dctor ckp takut baby x sempurna.emm

9 Balas

Saya baru buat details scan 25minggu hari tu, Alhamdulillah berat baby okey and saiz ikut minggu. Masa scan sonogrpher mmg sembang cerita semua, dia sllu dpat kes mcm ni, bila rujuk pakar, Alhamdullilah, okey2 sja. Semoga dipermudahkan urusan sis nanti, Doa baik2, Insyallah❤️. Jangan Risau🥰

1y ago

em aamiin .hrp2 mcm tu la

sy scan 27w brt bby 1.05kg.. smlm scan 29w da 1.4kg.. doc ckp ok tp risau mcm bby bsar je.. smoga urusan sis dipermudahkan ye.. xpe sis better jmpe je pakar tu dlu.. jgn stress2 taw..

1y ago

aamiin em bsr salh kcik salh adoiya.

Sy 25w berat baby dh 800g. Sy minum susu anmum selang sehari advice dari doctor. Tp xde sangkut gdm la stakat ni. Awk ada minum susu x? Sllu org ckp nk bg baby cepat besar kne minum susu

1y ago

sy nk cbe mnum susu maez

Ade minum susu mengandung tak? Cuba minum susu. Sedih bila dpt tahu ade kemungkinan ni. Semoga dpermudahkan urusan puan ya.

1y ago

saya ade mnum susu similac tp jrang2.. ni sy cbe tukr mnum susu maez

Tidur baring ke kiri, supaya aliran darah tu sampai ke bby dgn sempurna. Moga baik-baik saja buat sis & bby.

hm 500g ikut week baru 20wks mcm tu rasa nya. size baby mmg ikut 27mggu ke awak?

saya scan 28 minggu 1.2kg Bert baby .normal ke ☺️

semoga diberikan kekuatan dan kesabaran ye ibu 🤍

ni sy jumpa. ni anggaran berat baby ikut minggu