BABY KECIK

sy jpa dctor pakar kanak2 4/4 kndungan sy dh 29week tp dctor ckap BABY BRU BERAT 628GRAM..AIR KETUBAN SY PUN KRANG..DIA SCAN PUNDI KECING BUAH PINGGAN TULANG BLAKANG TEMPURUNG KPLA SMUA OK jtung pun.ok..cuma Wjah nan kaki tangan dia xnpak detail..ritu sy g scan Dkat swasta npk je..em dh.naik buntu sy

2 Balas

Masa scan di swasta berat baby berapa sis. Kdg bukan nk ckap, pngalaman kwn syaa, dia kata scan swasta okey, scan kerajaan ada ja x kena, last2 yg kerajaan ikut result swasta dia. hehe. Insyallah x da ap sis, doa banyak2. Kalau nak kepastian repeat scan swasta sis. Macam saya, 25w details scan swasta semua okey Alhamdullilah. Berat baby pun semua okey. Tapi selasa lepas saya checkup kerjaan utk scan 28w, so dorg detect ekor uri saya dibawah sedikit, dua kali scan nmpak gitu laa. Risau jugak dibuatnya kan, uri mmg ke atas, hujung uri tu doc kata kebawah sikit la. Tunggu Ahad pulak saya nk scan swasta tengok keadaan macam mana, Harap semuanya baik baik sjaa.

1y ago

yeke sis. Harap saya pun macam tu jugak, tggu scan kerajaan 2 minggu lagi, kira selasa lagi satu. Ahad ni saya book swasta ja nk tngk keadaan mcm mana, tapi doc pun kata, sllu nya 32w bru confirm btul2 sllunyaa

Awk ada buat detail scan x dkt swasta? Sbb nk buat skrg 29w mcm ssh dh. Sllu 20w-24w detail scan. Air ketuban kurang boleh tgk melalui buah pinggang baby masa detail scan. Sono sy ckp