Elemen yang menjamin keharmonian rumahtangga?
Voice your Opinion
Cinta dan kasih sayang
Komunikasi dan toleransi
Rasa hormat dan patuh
Komitmen dan rasa tanggungjawab
Ilmu agama dan akhlak

5385 respon

56 Balas

Saya pilih Komunikasi dan Toleransi itu perkara paling penting dalam asas kepercayaan dalam hubungan. Saya dan suami tidak sembunyi apa2 jenis rahasia, malah berkongsi segala masalah dan berbincang mencari solusi bersama2. Bila adanya penting asas ini maka semua yang diatas akan termasuk dalam hubungan secara lansung.. Inilah yang betul2 dikatakan sama susah dan sama senang. Kami Berkhawin lebih 16thn. So far, tak pernah lagi berenggang dan ada kelainan dingin dalam hubungan rumahtangga..

Sbnrnye smua d atas tu prlu ada sbgai elemen yg mnjamin keharmonian rumahtngga 😉✌

smua di atas penting tuk mnjamin kharmonian rumhtgga

Semua di atas 💕 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Semua diatas.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Kena berkomunikasi...kalau diam je bahaya

semua perlu. jujur. taat. setia.

semua kt atas pn perlu ada

aklah bermula dri rumah..

semua di atas perlu ada