Anda pernah atau sedang mengalami bengkak di bahagian kaki atau tangan?

Voice your Opinion
Ya, pernah!
Tidak pernah
Saya sedang laluinya sekarang

679 respon

11 Balas

Saya bengkak kaki mcm belon nak pecah. Smpai kene tahan 1 malam kt hospital Tgn pun xblh gengam sgt. Mmg rsa seram tgk kaki. Da pkai stokin tebal dan letak kaki tinggi sma juga

Jari kiri kanan bengkak and sakit sikit bila genggam. Fragile 🥹🥲

5mo ago

Sama dohhhhh

Jika banyak berjalan atau kaki statik dlm kenderaan, bengkak kaki

takat ni alhamdulillah belum bengkak lagi kaki.

pernah bengkak kaki dah macam belon dah

bengkak tak de cuma selalu cramp je.

normal , dan tk boleh jalan byk sgt

normal x kaki bengkak..

5mo ago

try,sblom tdo kaki naik kan sikit..atau letak bantal bawah kaki

comel je tgk kaki kembang🤣

area pergelangan tangan bengkak

5mo ago

Lepas bangun tdo mmg selalu rasa bengkak area tu