Adakah EDD (estimated due date) ibu sudah dekat?

Voice your Opinion
Ya, (komen bila)
Tidak, (komen bila)
Belum hamil lagi

1538 respon

141 Balas

yea duedate sepatutnya 2/5..tapi masih blum tanda2 nk bersalin lg n GDM on diet..😐 tapi doctor bg tarikh lain UTK serah diri lg..4/5 ne kena g hospital..😓 doakan saya n baby sihat sejahtera dipermudahkan segalanya dan hrp2 DPT bersalin normal..🙄

17hb 6 2022.. alhamdulillah setelah 7 tahun tunggu yg kedua ni baru muncul.. ade lg 5 bulan lebih, skrg baru masuk trimester ke-2..

2.12.2021 sama due date dgn yg sulung dulu 2.12.2019.. tapi yg sulung nk kluar awal 26.11 sempena anniversary 🤣

ya.. 29/8..tp kena bersalin awal 2 minggu sb ada gdm.. ada lagi seminggu sbelum sampai 38weeks..

20/12/23 tpi sebb GDM on ubt dokte suruh serah diri awal 2 minggu dan sye sgt tkut akn czer

Hold dulu. Jg anak 1st dan nak pastikan jahitan czer elok dlu

yaa, 27 oct 2021. tp kena brsalin awl 2 minggu sblum

Harini due date. Baby masih seronok dekat dalam.

17/8/23. semoga dipermudahkan bersalin nanti ❤

26/11/21 Jumaat ni tp xda tanda nak keluar lagi