Alhamdulillah selamat bersalin

EDD 8/11 Tapi dia nk keluar 26/10 😂 Alhamdulillah 1st baby Normal semua xde koyak ❤️ 5am ketuban pecah sendiri 7am contraction n sakit pinggang 8:50am keluar lah seketul baby boy Alhamdulillah ❤️ tips ; banyakkan deep breathing time contraction dtg , inshaAllah sakit jadi boleh tahan yg sedang menunggu giliran tu .. goodluck ❤️

7 Balas

Alhamdulillah rezeki senang bersalin, congrats awak. Sy due on 8/11 juga tapi tak ada apa2 tanda lagi. Still waiting nervous 😬

alhmdulillahhhh.. sis bg la tipss plisss 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹 btw slmt berpantang♥️ semoga bby n sis sntiasa sht

Alhamdulillah selamat berpantangg. Bestnyeee dah bersalin, saya yg 3/11 ni due masih x de tanda. Banyak tips dah buat😂

wah tahniah sis, ada tips tak yang takda koyak tu ?

Takde induce ye sis? Apa nk buat utk bukak jalan?

6mo ago

sama edd.. okey deep squat ✍️. noted..tq sis

time air ketuban pecah tu sis mmg kt hosp or kat rumah?

6mo ago

kat rumah 😂 tgh tido

wuishh serius takde koyak... berat bby brpa

6mo ago

ada buat perineum massage? boleh bagi tips tak koyak?