Alhamdulillah selamat bersalin

Due 29/8, selamat melahirkan 30/8. Baby girl seberat 3.29kg. Alhamdulillah selepas berbelas jam menahan sakit contraction induce belon 🤲🏻🤍

3 Balas

tahniah sis. lebih kurang je berat baby dgn sy 🤭. sy baby boy, berat 3.28kg, bersalin 18/8. sy kena induce bg cepat bukaan. contraction x boleh bawa bincang 😅 selamat berpantang sis.

Alhamdulillah.. Sy pom dh slmt lahirkn baby boy 25/8..kne induce ubt 1x..1jam seksa menunggu bilik brnk kosong.. N 5jam bertarung dlm lb

Alhamdulillah tahniah sis. Sy edd 29/8 tapi still tak bersalin lg