Alhamdulillah

Alhamdulillah terima kasih semua atas doa n kata2 semangat.. saya da selamat bersalin 26 Jun 2020 haritu.. Alhamdulillah normal baby boy 3.4kg.. 39weeks 2days.. pengalaman mengerikan, sakit tk tertanggung selama 11jam contraction.. n akhirnya baby keluar juga secara normal.. hilang semua sakit tngk baby 🤗.. semoga ibu2 yg lain juga selamat melahirkan ya.. doakn baby saya juga.. kene tahan wad smlm sbb kuning.. doakan baby sembuh n bole balik harini 🤲🏻.. InShaAllah aminn time kasih atas doa2 semua semoga Allah balikkan semula doa2 ibu semua..

16 Balas

Tahniah. Saya pun x sbar jumpa baby wlwpn ni kandungan yang ke-3. Due date 28.8 ni. Setiap kali mengandung, memang excited sangat. Hehe

Tahniah sis. Alhamdulillah. Semoga Allah sentiasa melindungi sis & baby. Selamat berpantang sis. 💕

Syukur Alhamdulillah.. Semoga baby cepat sihat, dan selamat berpantang

Saya pun da masuk ubat..tp rasanya mcm xda pula sakit sangat😅😅

tahniah selamat berpantang, semoga sis dan baby sihat selalu

Tahniah sis.. Selamat berpantang

Tahniah. Selamat berpantang😘

Tahniah. .selamat berpantang. .

Tahniah & slmt berpantang

Alhamdulillah tahniah sis