Which early pregnancy symptoms that you experienced?
Voice your Opinion
Fatigue
Slight bleeding and cramp
Mood swings
Nausea with or without vomiting
Others (please share)

4365 respon

38 Balas

1st month pregnant hidung hampir tiap hari berdarah 😂. Masa tu belum tau lagi pregnant, jumpa doctor scan semua, takut ada cancer ka apa.. Doctor pun heran tiada apa2. bulan kedua tergerak hati beli pregnancy test kit. naik 2 line baru tau sbb hidung berdarah 🤦🏻‍♀️😂

Slight bleeding, cramp, mood swings, nausea with vomitting, fatigue, taste bud taste different (more bitter), sleepy head, craving foods or drinks that I don't like or never eat

takde simptom lgsg..gasak main basikal berpuluh kilometer..balik sakit perut ingatkan sbb penat mgayuh..tapi 3 bulan tak period baru cek..

semua kecuali bleeding..... DAN ada jerawat.. eiiu.. hahah naik jerawat.. hidung suami tegur nampak besar sikit..😭😱 aduh..

X ada selera makan.. Mkn pun memilih.. Mesti mkn benda berasas tepung.. 🙉

Selera makan kuat haha.. xtaw pregg.. smpy org tegur.. g scan da 3bulan

Sakit perut yang teramat sehingga makan ubat tahan sakit pun x berkesan

Perut kram.. X slesa baring miring.. Period delay.. Berjerawat..

perut sy cramp.period delay. tapi bila test upt negative😔

Panas dalam sampai gusi bengkak n hidung sedikit berdarah..