Stress sbb berat

Dulu sy sblm pregnant 52kg, skrg 35minggu pregnant 68kg. rasa stress sgt sbb berat naik banyak. Badan rasa mengah dan berat. Walaupn dlm kepala fikir ni sementara je sbb mengandung kan. Tapi bila tgk diri kt cermin rasa taknak tgk huhu sbb kembang betul. Baju semua tak muat dah. Haih

5 Balas

Saya sebelum pregnant 60kg,sekarang 30w da nak dekat 70kg sis..Xtahu nak cakap normal ke x naik berat badan mendadaknie tapi xpelaa selagi bolee pantau,pantaulaa ap yang patut ye.Moga dipermudahkan 🥰

3y ago

Terimakaseh 🥰