Jantina bayi

Dulu masa saya 1st trimester. Saya tak pernah muntah. Mual yg teruk saja. Tak pernah sampai muntah. Agak2 nya boy or girl ye? 😜 Cuma ada satu hari tu saya terhidu bau yg pelik terus termuntah😂😂 skrg syukur lah, dah nk masuk 4bulan 🤲🏻

2 Balas

Jantina tak boleh dipastikan dengan alahan, sifat ibu ketika mengandung atau bentuk perut. Orang dulu-dulu kata mcm tu atas pengalaman mereka je. Jadi kalau nak pastikan sesuatu jantina anak perlu scan. 🤗

lebih kurang saya gak. tapi takleh nak pastikan jantina melalui alahan. saya alahan tak teruk, baby boy. kawan saya alahan teruk jugak pun baby boy 😅