Apa yg u all set dlm diri untk hndle masalah takut bersalin ?

Due lagi seminggu je. 11/3. Tapi hati ni berdebar and rasa takut je. tambah bila tgk video org bersalin and cerita2 org cakap sakit dia tu. apa nak buat ye nak control perasaan ni? Elok2 nak bg keluar cepat sbb dah tak larat, jadi mcm taknak pulak sbb takut sgt??

33 Balas

Sy due 19/3 ni.. Wlaupun ank yg ke 3 perasaan takut tu tetap ada.. Apa yg sy cuba buat positifkn diri sntiasa bertenang..mmg bersalin ni sakit tp bila bby kluar trus hilang smua sakit tu.. Inshaallah smuanya akn baik2 je..hrap sis pun mcm tu ye☺️