gerd ke@panic attack??

Saya mengalamai perasaan yg sgt takut pada kematian, berdebar debar dan rasa sesak nafas...ada org ckp gerd ada org cakap panic attack disoder.. Dah pernah check tekanan jantung ok juga...utk info sy juga kurang darah...ada x ubat utk ini?? Tambah teruk sejak 3 anak, ...kalau ikut hati x nak buat apa apa suda sebab takut mati saja ...sampai seharian mau nangis sj takut

1 Balas

gerd tu kalau angin banyak dalam badan & akan ada reflux. rasanya panic attack tu. saya pun ada anxiety disorder. time awal² kena terus consult Dr & now dah getting better.

4y ago

Pernah tanya dgn doktor tapi doktor bagi ubat gistrik sj