BABY SEPT TAPI KELUARNYA OGOS 😍😅

Due date sepatutnya 2 sept ni. Tapi baby nak keluar awal, nanti senang sambut besday sama bulan dengan ibu 🤭. Alhamdulillah, dah 11 hari berpantang selepas selamat melahirkan baby boy pada 14 ogos hari tu. Baby 37 minggu 1 hari ni, tak ada sakit apa². Cuma keluar lendir bercampur darah. Terus ke hospital untuk check bukaan, rupanya dh 4cm. Doktor pecahkan air ketuban sebab bacaan ctg baby tak cantik. Lepas air ketuban dipecahkan, terus kena tolak masuk labour. Alhamdulillah tak lama, terus rasa nak meneran. Menjerit panggil staff nurse. Teran² keluarlah hero sorang ni. Syukur Allah permudahkan semuanya. ♥️🥰. Tq untuk semua staff di unit bersalin dan staff di labour room terutamanya bilik 6, Hospital Melaka. Saya doakan mommy yang bakal berjuang melahirkan khalifah kecil nanti, dipermudahkan Allah S.W.T dan sihat kedua - duanya. Aamiin² Ya Mujib 🤲. Selamat berpantang bagi ibu² yg tengah berpantang mcm saya 😁.

41 Balas

Tahniah sis...sy pn sme jgk...baby sept tp keluarnya july...nk ikut birthday papa dia...bby boy jgk...41 hari dah..tp bru 27 hari pantang😆😆

4y ago

Haah..terima kasih...hehehe...😂😂

Alhamdulillah ., tahniah sis . Selamat berpantang . Due sy 16/9 nie . Anak first . Doakan sy dipermudahkan ya 🥰

4y ago

terima kasih awak 😘. aamiin² Ya Mujib 🤲. semoga awak dgn bby sihat selalu, dan dipermudahkan urusan bersalin nanti ya 😍

Alhamdulillah ,tahniah sis,doakan saya selamat bersalin,sekarang tngah inducs belon..bby sl21/9..tapi nk keluar ogos

4y ago

terima kasih sis ❤️. in shaa allah, Allah permudahkn urusan bersalin sis. aamiin² Ya Mujib 🤲🥰

Saya due 1/9 ni. Belum ada apa2 tanda. Mengeras pun tak kerap. Main main ja. Hmm. Selamat berpantang puan. Tahniah

4y ago

semoga dipermudahkan urusan bersalin awak nnti ya. 😍🤲. terima kasih awak 😘

sy pon sme.. due bulan 9..5 hb 9,thun lps.. tapi 18 ogos dh beranak dh.. bby x sbr2 nk keluar

4y ago

🤭🤭. rasa lega bby dh kluar.

Alhamdulillah, tahniah sis selamat berpantantang.doakan sy dipermudahkan juga, due sy 4.9 ni

4y ago

aamiin

Aamiin,selamat brpantang sis.doakn sy smoga dipermudahkn brsalin thun dpn bru msuk 3 bln😊

4y ago

terima kasih awak 😘. semoga awak dgn bby sihat selalu & dipermudahkan urusan bersalin nanti ya 😍🤲

Alhamdulilah tahniah. .slmat berpantang... mudah2n smua urusan kita dpermudahkan.. Aaminn..

4y ago

terima kasih sis ❤️. aamiin² Ya Mujib 🤲❤️

tahniah sis..alhamdulillah sy pun bersalin bilik 6 hospital melaka 15/8 yg lepas..❤😅

4y ago

eh. yeke. sehari selepas saya 😍. tahniah awak 😘

Tahniah sis. Alhamdulillah dipermudahkan segalanya💗 Aaminn Allahumma Aaminn