Due 28/3 . 24/3 dah selamat bersalin .

Alhamdulillah , due 28/3 harini 24/3 sama besday dengan mamy dia pun keluar , pandai dengaq cakap nak sambut besday skali nanti . Pagi² dah rasa contraction , mai pac , cek bukaan dh 5cm , terus naik labour room pukul 3 , pukul 6 dia pun keluaq . Syukur dipermudahkan segalanya . 🤲tapi tula , baby kena tahan nicu sebab termakan tahi . tapi so far alhamdulillah sihat .

6 Balas

bestnya sama tarikh lahir.. baby sy kluar ikt due dia.. alhamdulillah allah permudahkn.. pukul 11 start sakt manja2.. pegi pac pkul 1.30 sbb ad kluar lendir coklat n sakt xkuat sgt lg tp bukaan dh 5cm.. trus msuk labour room pkul 2.. pukul 4 dh slmat bersalin.. alhamdulillah jugak sbb xde jahit n koyak.. baby 3.55kg

pagi 24/3 tu baru start rasa ke sis? hari sebelum2 tu ada rasa apa2 tak? birthday saya esok (26/3), due baby 29/3. hari2 cakap dekat baby jom la keluar awal biar sama birthday.. tpi hari ni tak rasa apa2 lagi..

3mo ago

belum bersalin lagi sis.. tkde tanda2 jugak ni 😅

Sama due baby, sama birthday kita tapi hajat sy nak birthday sama ngn baby tak kesampaian, baby masih happy dlm perut..

Due kita sama..tapi baby saya keluar awal sebulan..29/2/2024..sibuk nak tarikh rare agaknya.. 😆

3mo ago

Haah..kena grand sikit nak sambut birthday

due kita sama la... tp sy dh berpntang 10 ari. bby kuar 18hb.haha...

Due kita sampai tapi sakit apa semua takde huhuhu. Penat lahai pujuk 🤣

3mo ago

yg tu baby suka duk dlm perut lg tuuu . pujuk lagi tgk .