Saya bru masuk 37minggu, masih sempat tak untuk saya buat booking untuk bersalin swasta?

Due date saya 3/4, saya plan nak bersalin di hospital SALAM senawang .. masih sempat tak untuk buat booking.. atau boleh nnti dah nak bersalin terus ke hospital .. harga sama atau lain?

6 Balas

setahu saya kalau awak nak bersalin swasta, awak kena booking awal, 3 bulan sebelum tarikh. ada sesetengah hospital swasta, diorang ada requirements, contoh macam kena ada paling kurang 3x checkup dan scan kat hospital yang awak nak bersalin tu.

Hospital salam rasanya kena book awal. At least sekali checkup dekat sana week 37 ke atas baru boleh bersalin dekat sana.. based on survey saya la.. pape pon call dlu hospital tu

Cuba call hospital dulu sbb selalunya hospital swasta dan sesetengah hospital kerajaan/U kena booking dulu kalau plan nak bersalin di situ. Kena follow up at least 2x

Try call hosp yang awak nak bersalin tu. Stahu sy kne booking awal.

due kita samaaa and saya besalin senawang jugak. bleh call hos dlu

1y ago

Wah💕 semoga dipermudahkan urusan sis bersalin 🤲🏻💪🏻

Hi awak , mcm mana boleh tk ? Sbb sy pun dh 37w nk try salam

4w ago

Cuba lah call tanya admin SALAM. SALAM need minimum 3x checkup