Duedate 26/08/2021

Due date baby 26/08/2021 Lagi 4 Minggu 4 hari sahaja hehe Mommy semua ada yg sama tak dengan kita?? Insya Allah bersalin dekat hospital Putrajaya.. Doakan saya semoga dipermudah lahirkan anak kedua 🥰🥰 Berdebar pulak nak bersalin nanti, sebab bersalin anak kedua ni suami xle teman and bersalin time covid ni rasanya berbeza sikit..

9 Balas

saya due In Sha Allah 6/8. Anak first dan dah tanam dalam kepala kena releks, sabar dan redha suami takleh teman. 😌

3y ago

terima kasih puan. Aamiin Ya Allah. 🤲

due 8/8/21 syukur semuanya berjln lancar bersalin lebih awl pda 25/7/21 sy doakan semua ibu2 sentiasa sihat dan dipermudahkan semuanya.

3y ago

Masyaallah, tahniah sis 🥰🥰 Aamiin Ya Allah..

saya 15/08 1st baby 🤭 excited + sedih suami takleh teman . hm doakan saya dan baby ya

3y ago

masyaallah.. semoga di permudah awak 🥰🥰🥰 xper, kita kuat, kita bole..

Sy 27/8..huhu..now x leh sleep..asik kcau cik somi j... Naik stress dya😂😂

3y ago

hehe dah selamat dah.. 17/8/21 dapat baby girl ❤

sama tarikh due.. sekarang dah cuak..mlm pun tdo x lena dah..

3y ago

amin..semoga dipermudahkan untuk awak juga 💖

Semoga dipermudahkan.. Saya due 31.08.2021

3y ago

Amin

Saya 16/8/2021 .. hehe 🥺😘

3y ago

yeayyy, hitungan hari dah 😍 semoga di permudah awak 🥰

saya 20/8/2021 duedate...

3y ago

tak lama lagi dah tu hehe.. semoga di permudah awak 🥰

11/8

3y ago

lhr bby girl tq doa nye...dh 1bln skg