17 Jan 2021 ❤

Selamat melahirkan puteri kedua before due date 20 Jan 2021. Sebab ada GDM ( on diet ) memang doa and hari hari pujuk baby keluar before due. 16 Jan 2021, Pagi tu leaking terus ke Hospital putrajaya. 17 Jan 2021, 11.30 pg induce sebab takde progress. 11.13 pm selamat bersalin secara normal, 3.3kg Syukur. Saya doakan bagi yang nak bersalin tak lama dipermudahkan.

17 Jan 2021 ❤
2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya pun gdm in control juga. Due patut 16/3 kena induce. Tapi 14/3 malam dah contraction. Memang pujuk baby jugak jom keluar sendiri 😂 and sebenarnya minum air selusuh. Alhamdulillah 15/3 dia keluar dengan selamat dan sihat hihi!

2y ago

Takpe. Yang penting ibu dan baby sihat dan selamat. Banyak2 selawat dan zikir 💕

Super Mum

Tahniah😍