Menunggu hari ..

Ramai ke mummy yang due date hujung bulan 4. Makin lama makin excited pulak rasa, berdebar pun ada. Saya dah redha dah kalau bersalin dalam tempoh pkp, bersalin dekat private harapnya dapatlah husband teman first baby ni. Kalau tak dalam lr pun dalam ward okay dah. Semoga dipermudahkan urusan mummy semua yang bakal bersalin dalam masa terdekat ni ??

Menunggu hari ..
1 Balas

Stakat sy tau private hosp hsband bleh msuk lg. Sy plan nk bsalin dkt Salam. doc cakap husband blh msuk lg stakat ni.

4y ago

Tu lah, setakat yang orang bagitahu private boleh teman lagi. Tapi bergantung pada hospital tu jugak lah. 😅