Jom kongsi date due?

My due date 22 april 2020... Doakan sy ya... Jom kongsi date due anda bila..

219 Balas

saya ikutkan 10/5 tapi disebabkan baby tk brjaya untuk pusingkan so pakar bgu due date bru 1/5 🥰

3y ago

haah tapi saya bontot baby belum dkt laluan lgi and dpt rasa bontot nya dia tolak tpi tkboleh tolak sbb doc tolak baby buat gerakkan kuat mcm tkbgi kacau dia dkt dlm tu yg terus dpt tarikh 1/5 untuk cezer . doc siap gelak2 lagi dia ckp bby tknk ikut pintu nak ikut tingkap jagk ni .