Jom kongsi date due?

My due date 22 april 2020... Doakan sy ya... Jom kongsi date due anda bila..

219 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

9/9/2020 tarikh cantik sbb ibu ayah ye pun september birthday 😂.. Doakan sy baby sihat2 sentiasa baru 8week.

3y ago

Sama due date dgn saya sis.

Sama due date kita sis. 22 April tapi doc bagi date 16hb April utk admit sbb kena czer.. doakan saya ya..

3y ago

Tak. Jarak kelahiran yg 2nd dgn yg 1st jauh sis. 11 thn. Masa anak 1st pun ade problem masa melahirkan. So yg ni doc advise czer supaya tak de risiko ape2 utk ibu dan anak.

saya ikutkan 10/5 tapi disebabkan baby tk brjaya untuk pusingkan so pakar bgu due date bru 1/5 🥰

2y ago

haah tapi saya bontot baby belum dkt laluan lgi and dpt rasa bontot nya dia tolak tpi tkboleh tolak sbb doc tolak baby buat gerakkan kuat mcm tkbgi kacau dia dkt dlm tu yg terus dpt tarikh 1/5 untuk cezer . doc siap gelak2 lagi dia ckp bby tknk ikut pintu nak ikut tingkap jagk ni .

Saya 20hb 4.. Semoga Allah permudahkan urusan kite mommy2 semua utk bersalin nnt..😘😘

10/10/21 lmbt lg😅😅 tp x sbar nk bw blk org baru dlm uma☺☺☺ ank kdua...

due date 03.04.2020 inshaAllah, heeeee semoga urusan kita semua dipermudahkan ❤️

Sy due date 17.9.2020,baby twins mcda...doakan sy ye mama mama semua dlm nie..

20 April🤗Semoga kita semua dipermudahkn segala proses brsalin nnt..God bless.

3y ago

😊😊sama2 sis

Semoga Allah permudahkan segala urusan puan Aamiin Insya'Allah sya 17-9-2021

2y ago

💕💕💕

Saya 31/10/2020 ❤️ Doakan dipermudahkan segala urusan saya ye 💕