39w 5d takda tanda² bersalin

due date 18/8/20 ni .. tinggal lagi 2 hari tapi masih takda apa² tanda bersalin 😌 baby selesa sangat duk dalam perut mama dia .. siapa kat sini due date bulan ogos juga tapi belum bersalin lagi ? semoga dipermudahkan segala urusan mommies yang bersalin bulan ni .. #1stbaby

11 Balas

sy due 16/8 . Smpai arini xd tnda lg nk bslin.. sbtu kne serah dri da klo xbslin jgk dlm 3 hr ni

4y ago

ohh yaker sis .. saya tadi g cek up doc takda cakap pape pun cuma dia suruh saya pergi cek up setiap hari kat klinik .. selalunya berapa hari sis dia bagi tempoh?