39w 5d takda tanda² bersalin

due date 18/8/20 ni .. tinggal lagi 2 hari tapi masih takda apa² tanda bersalin 😌 baby selesa sangat duk dalam perut mama dia .. siapa kat sini due date bulan ogos juga tapi belum bersalin lagi ? semoga dipermudahkan segala urusan mommies yang bersalin bulan ni .. #1stbaby

11 Balas

Sis dah bersalin ke tu? Bersalin on weeks keberapa ye? Sebab saya baru nampak soalan ni on November, tengok due date sis on August

3y ago

Ni posting lama sis