39w 5d takda tanda² bersalin

due date 18/8/20 ni .. tinggal lagi 2 hari tapi masih takda apa² tanda bersalin 😌 baby selesa sangat duk dalam perut mama dia .. siapa kat sini due date bulan ogos juga tapi belum bersalin lagi ? semoga dipermudahkan segala urusan mommies yang bersalin bulan ni .. #1stbaby

11 Balas

semoga dipermudahkan ..saya 38minggu 3 haru masih takde tnda ape ape jugak ..cuma kdg2 ade jugak sakit bawah perut and pinggang tapi kejap2 jer.

4y ago

amin , tq sis .. sama lah saya pun ada sakit² juga cuma tak terlalu kerap ..