39w 5d takda tanda² bersalin

due date 18/8/20 ni .. tinggal lagi 2 hari tapi masih takda apa² tanda bersalin 😌 baby selesa sangat duk dalam perut mama dia .. siapa kat sini due date bulan ogos juga tapi belum bersalin lagi ? semoga dipermudahkan segala urusan mommies yang bersalin bulan ni .. #1stbaby

11 Balas

🙋 due 30 ogos 2020😁😁 bby xnk kluar lgi...selesa betol dye..minggu depan klo blom brsalin jugk,nurse suh mintak surat serah diri kt doc😅😅 adoiii